Publicat 13/4/2019 15:27:23 +02:00CET

Espejo-Saavedra (Cs) lamenta que el Parlament "ha perdut prestigi"

José María Espejo-Saavedra, Cs
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 13 abr. (EUROPA PRESS) -

El vicepresident segon del Parlament i 'número 3' per Barcelona de Cs a les eleccions generals, José María Espejo-Saavedra, ha lamentat aquest dissabte que la cambra "ha perdut prestigi", la qual cosa ha atribut a les actuacions del vicepresident primer, Josep Costa (JxCat).

En una entrevista de la Cope recollida per Europa Press, ha dit que abans es respectava molt la legalitat en el Parlament per que durant l'última legislatura s'han incomplit les lleis, s'han "calcigat els drets dels diputats i de la majoria dels catalans" i s'ha infringit la Constitució.

Preguntat per possibles pactes després de les eleccions generals, ha dit en referncia a Pedro Sánchez: "Cs no rebutja els vots del PSOE perqu Rivera sigui president, per el que no farem és donar-los els nostres vots perqu ell sigui president".

Espejo-Saavedra ha qualificat de "complicada i crispada" la campanya electoral a Catalunya, i també s'ha referit a la mobilització contra Cayetana Álvarez de Toledo durant la seva visita a la Universitat Autnoma de Barcelona (UAB).

El candidat de Cs ha afirmat que a les universitats, com les institucions, "estan ocupades per dirigents que només defensen una part dels catalans o estudiants".