Publicat 5/10/2019 14:32:48 +02:00CET

Espadaler (Units) s'abstindrà a la moció de censura: "No canviarà res"

Convenció Nacional d'Units per Avançar
UNITS PER AVANÇAR

BARCELONA, 5 oct. (EUROPA PRESS) -

El secretari general d'Units per Avançar i únic diputat del partit del grup PSC-Units del Parlament, Ramon Espadaler, s'abstindrà dilluns a la moció de censura al president de la Generalitat, Quim Torra, perquè "no canviarà res".

En un comunicat d'Units per Avançar que recull les seves declaracions de la Convenció Nacional de la formació d'aquest dissabte, Espadaler ha detallat que no serviria de res canviar un president "que només ho és d'una part dels catalans, per una presidenta que només pretén ser-ho de l'altra".

Espadaler ha afegit dos motius més a la seva abstenció: considera que la moció de censura és un moviment electoralista de Cs i afegeix que "anar de Quim Torra a Lorena Roldán és anar del foc a les brases".

"El que necessita Catalunya no és una moció de censura", ha criticat sobre la votació que es farà dilluns al Parlament a proposta de Cs.

Ha defensat que es convoquin eleccions al més aviat possible i obrir una nova etapa "presidida pel diàleg" i el respecte per la diferència.