Publicat 31/1/2019 19:09:00 +01:00CET

Espadaler (Units) critica que Torra suspengui la taula de dileg entre partits d'aquest divendres

Ramon Espadaler (Units)
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 31 gen. (EUROPA PRESS) -

El secretari general d'Units per Avanar i diputat del PSC-Units al Parlament, Ramon Espadaler, ha criticat aquest dijous que el president de la Generalitat, Quim Torra, hagi susps la taula de dileg dels partits catalans que estava convocada per aquest divendres.

"Lamentem la suspensió de l'Espai de Dileg. El dileg és l'essncia mateixa de la política. Es fa entre aquells que pensem diferent i, per damunt de tot, no és ajornable", ha afirmat en una anotació a Twitter recollida per Europa Press.

Torra ha susps la taula de dileg amb els grups del Parlament que havia convocat per aquest divendres a les 16 hores al Palau de la Generalitat perqu coincideix amb el trasllat dels presos sobiranistes als centres penitenciaris de Madrid.

La taula de dileg entre el Govern i els partits catalans, coneguda com 'Espai de Dileg', va comenar a funcionar al novembre com a espai per trobar solucions polítiques i de consens a la situació de Catalunya.

El líder del PSC-Units al Parlament, Miquel Iceta, també ha criticat la decisió de Torra: "El dileg és avui més necessari que mai. La solució només pot arribar a través del dileg, la negociació i el pacte".