Publicat 29/11/2015 15:19:41 +01:00CET

Espadaler (Unió) assegura que un pacte CDC-CUP portaria Catalunya al "col·lapse"

M.Surroca, J.S.Llibre, R.Ferriz, R.Espadaler (Unió)
UNIÓ

Presenten el lema de campanya 'Solucions!'

BARCELONA, 29 nov. (EUROPA PRESS) -

El secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, ha assegurat aquest diumenge que un pacte de CDC amb la CUP portaria Catalunya al "col·lapse institucional, econòmic i social".

Durant la roda de premsa posterior a la presentació del lema de la campanya del 20D d'Unió, Espadaler ha lamentat que sigui CDC qui busqui el pacte amb la CUP i no al revés, "per sorpresa de molts votants de JxSí", ha dit.

Espadaler ha considerat que la CUP representa la "desobediència, la insubmissió i la ruptura", i ha dit que el que passi aquest diumenge a Manresa --on la CUP celebra un Debat Nacional-- els produeix angoixa.

"Aquest país no es mereix això", ha asseverat Espadaler, que ha recalcat que Catalunya no mereix un govern captiu de la CUP, que segons ell la pot treure d'Europa.

CAMPANYA

Unió ha presentat aquest diumenge el lema 'Solucions!' per a la campanya de les generals, i el director de campanya i candidat número 2 al Congrés, Josep Sánchez Llibre, ha explicat que l'objectiu d'Unió aquesta campanya "no és causar problemes".

Sánchez Llibre ha explicat que el seu partit busca "solucions per resoldre les problemàtiques" que segons ell hi ha a la societat.

El director de la campanya d'Unió ha valorat que el moment actual en les relacions entre Catalunya i la resta d'Espanya genera "gran incertesa i poques expectatives per resoldre el contenciós".