BARCELONA 23 març (EUROPA PRESS) -
El pastisser barceloní Christian Escribà ha dedicat la Mona de Pasqua del 2024 a la Copa Amèrica de Vela que se celebrarà a Barcelona aquest estiu, segons ha informat Escribà aquest dissabte en un comunicat.
Un equip de 4 persones ha dedicat 18 hores a recrear el trofeu de la competició amb una versió de xocolata negra d'1,10 metres i 30 quilos.
L'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha destapat l'escultura de xocolata aquest dissabte i ha agraït a l'equip que hagi unit "una tradició catalana, com és la Mona, amb la innovació i tecnologia que suposa la Copa Amèrica".
Christian Escribà ha agraït a la ciutat de Barcelona "la capacitat d'atracció d'esdeveniments que permeten donar a conèixer" la cultura i les tradicions catalanes.
La Mona de la Copa Amèrica estarà exposada a l'aparador de la pastisseria Escribà de la Gran Via de Barcelona fins que arrenqui la competició a l'estiu.