Publicat 14/4/2020 16:54:15 +02:00CET

Esade, PwC, Georgeson i Diligent creen un centre a Madrid per millorar la gobernanza empresarial

BARCELONA, 14 abr. (EUROPA PRESS) -

Esade, PwC, Georgeson i Diligent crearan un Centre de Govern Corporatiu que aspira a convertir-se en un "espai de referència" per a la millora de les pràctiques de bon govern en les empreses i en les institucions, amb focus al mercat espanyol.

El centre, que tindrà la seva seu a Esade Madrid, treballarà per generar un context d'aprenentatge i de reflexió destinat a membres dels consells d'administració, directius, inversors i experts perquè, a partir de la generació i divulgació de bones pràctiques, impulsin la millora de la governança en les empreses, ha informat l'escola de negocis aquest dimarts en un comunicat.

El director d'Esade Madrid, Mario Lara, ha destacat que aquest espai s'uneix al compromís de convertir el campus d'Esade a la capital en un "fòrum de connexió entre l'empresa i la societat per donar resposta als nous desafiaments de bon govern de les companyies, que requereixen models més professionalitzats, transparents i responsables".

Aquest projecte comptarà amb un consell assessor integrat per personalitats com Ana García Fau, Ana Plaza, Emma Fernández, Helena Herrero, Isabela Pérez, Juan Arena, Juan José Bruguera i Marisa Jordá, entre d'altres.

L'objectiu principal del Centre de Govern Corporatiu d'Esade és abordar la formació de consellers, la generació d'opinió, l'impuls de la investigació i la creació d'espais de diàleg i de debat que contribueixin a modernitzar el marc del govern corporatiu, reforçar la seva professionalització, generar confiança als mercats i maximitzar l'èxit de les operacions empresarials.