Publicat 16/4/2019 20:45:57 +02:00CET

ERC després del permís de la JEC: "Junqueras trencarà la mordassa. No volien brou, dues tasses"

28A.- ERC Després del Permís De la JEC: "Junqueras Trencar La Mordassa. No Volien Brou, Dues Tasses"
EUROPA PRESS

Aragons adverteix que el líder del partit "entrar amb tota la fora en aquesta campanya"

LLEIDA, 16 abr. (EUROPA PRESS) -

El vicepresident de la Generalitat i número tres d'ERC, Pere Aragons, ha advertit aquest dimarts que el líder del seu partit i candidat a les generals, Oriol Junqueras, entrar el divendres amb tota la fora en aquesta campanya electoral, i ha replicat a els qui considera que han obstaculitzat a Junqueras: "Si no volien brou, dues tasses".

Ho ha dit en un míting d'ERC al Parc de l'Aigua de Lleida davant unes 200 persones, després que la Junta Electoral Central (JEC) hagi decidit aquest dimecres autoritzar que el republic participi en una roda de premsa electoral a l'ACN.

Aragons ha atribut la decisió de la JEC al treball de l'equip polític i jurídic del partit: "El divendres Oriol Junqueras trencar la mordassa amb una intervenció en directe. Aquells que ens voldrien callats i submissos, que es preparin. Entrar amb tota la fora en aquesta campanya".

ERC ha assegurat que la decisió de l'rgan electoral no és una concessió, sinó que ha arribat després d'un gran nombre de recursos i iniciatives presentades pel partit que han acabat per "trencar el mur de la Junta Electoral".

També ha criticat a tots aquells que són responsables que Junqueras estigui a la presó preventiva i no hagi pogut participar fins ara ni en la campanya de les eleccions catalanes de 2017 ni en l'actual de les generals, i els ha dit: "Si no volien brou, dues tasses".