Publicat 26/4/2019 9:57:33CET

EQT, Milers Capital i Alba fan una OPA sobre el 55,79% de Parques Reunidos per més de 630 milions

Economía/Empresas.- Parques Reunidos abonará un dividendo de 0,2477 euros con cargo a 2018, al que destinará 20 millones
PARQUES REUNIDOS - Archivo

MADRID, 26 abr. (EUROPA PRESS) -

Els fons EQT i Milers Capital i la firma Alba Europe, participada per Corporación Financera Alba, han fet una Oferta Pública d'Adquisició d'Accions (OPA) de carcter voluntari sobre el 55,79% de Parques Reunidos per valor de 630,65 milions d'euros, 14 euros en efectiu per títol, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Aquest preu representa una prima d'aproximadament el 29,2% sobre el preu de tancament d'ahir de les accions de Parques Reunidos (10,84 euros) i del 33,4% sobre el preu mitj ponderat per volum de les accions de la companyia corresponent a l'últim mes (10,49 euros).

La societat oferent, Piolin BidCo, en la qual participen EQT, Milers Capital i Alba Europe, accionistes de referncia aquests dos últims de Parques Reunidos, ha assegurat que disposa de prou recursos financers, que inclouen un deute bancari ja assegurat per afrontar el total de la contraprestació de l'oferta, que s'efectuar íntegrament en efectiu i estar garantida per un aval bancari.

Les accions de Parques Reunidos titularitat de Milers Capital, que posseeix prop d'un 21% de la companyia a través de Groupe Bruxelles Lambert, i Alba Europe, participada per Corporación Financera Alba i propietria del 23,02% de la firma, seran immobilitzades fins a la fi del termini d'acceptació de l'oferta, que est subjecta a ser acceptada pels titulars d'un nombre mínim de 24.861.271 accions, representatives del 30,79% del capital social.

Parques Reunidos ha explicat que el passat 15 de mar del 2019 el fons EQT va enviar una carta al consell d'administració en la qual manifestava el seu inters a formular l'oferta subjecta a la realització d'una 'due diligence' confirmatria. Així, el consell d'administració va autoritzar el 21 de mar aquest procés de 'due diligence', prvia signatura d'un acord de confidencialitat que va quedar subscrit l'endem.

En línia amb la prctica habitual en aquest tipus de processos, el consell d'administració de Parques Reunidos va contractar Citigroup Global Markets Limited com a assessor financer independent i a Uría Menéndez Abogados com a assessor legal en relació amb l'oferta per a un millor acompliment de les seves funcions.

Parques Reunidos ha indicat que el seu consell d'administració es reunir properament per examinar l'anunci previ que ha publicat la societat oferent i far un seguiment continuat de l'oferta.