Publicat 15/7/2019 16:06:14 +02:00CET

Entra en servei una nova connexió a l'enllaç de la C-32 de Mataró Oest (Barcelona)

Nova connexió a l'enllaç de la C-32 de Mataró Oest (Barcelona)
DGCG / TES

BARCELONA, 15 jul. (EUROPA PRESS) -

El secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, juntament amb l'alcalde de Mataró (Barcelona), David Bote, han inaugurat aquest dilluns una nova connexió a l'enllaç de la C-32 de Mataró Oest (Barcelona), que ha suposat 2 milions d'euros.

L'obra permetrà millorar l'accessibilitat i la fluïdesa del trànsit a l'entorn d'accés a l'autopista i, amb això, complementar la remodelació que va entrar en funcionament el 2016, ha informat el departament en un comunicat aquest dilluns.

Els treballs han consistit en la construcció d'un vial de 340 metres de longitud i 6 d'ample, adjacent a la sortida de la C-32 en direcció Barcelona, i de dues glorietes, per diversificar el trànsit procedent dels carrers Brussel·les, Estrasburg i Torrent dels Piques de Mataró.

Amb això, es permetrà descongestionar la glorieta de la plaça Gran Bretanya, i al mateix temps, resoldre el trànsit que ocasiona, en moments puntuals, la mobilitat generada pel centre comercial Mataró Parc.

Amb aquesta actuació, es finalitza l'estructuració de la via, que en total ha sumat una inversió de 10 milions d'euros, i "dota de valor la capital del Maresme", segons ha apuntat Gavín.

el més llegit

 1. 1

  El Delta de l'Ebre (Tarragona) registra un màxim històric de cries de flamenc

 2. 2

  En estat greu una dona atropellada per un cotxe a Barcelona

 3. 3

  El Govern estudiarà personar-se pel cas 3% "si hi ha hagut algun perjudici per a la Generalitat"

 4. 4

  Regne Unit.- Mor el premi Nobel de la Pau John Hume

 5. 5

  Mor un motorista de 19 anys en un accident a Sant Jaume dels Domenys (Tarragona)