Actualitzat 22/10/2015 14:57:29 +00:00 CET

EngiCom inverteix en tecnologia de compòsits

BARCELONA, 10 maig (EUROPA PRESS) -

L'empresa d'enginyeria catalana EngiCom, especialitzada en el disseny de producte i R+D per a maquinària i béns d'equip, ha posat en marxa una línia de negoci basada en tecnologia pròpia de compòsits que li ha permès augmentar la facturació en un 50% en dos anys.

Segons ha informat aquest diumenge la Conselleria d'Empresa i Feina de la Generalitat en un comunicat, EngiCom forma part del Clúster de Materials Avançats, creat aquesta setmana amb el suport de la Generalitat a través d'Acció.

EngiCom ha desenvolupat una sèrie de components basats en el carboni, de fabricació pròpia, que s'apliquen a màquines de molt altes prestacions en sectors com el tèxtil, l'embalatge, la impressió i l'estampació.

La nova línia de negoci ja suposa el 30% de la facturació d'EngiCom, que ha tancat el 2014 amb una facturació de 3,5 milions d'euros, el doble que fa dos anys, i preveu créixer aquest 2015 fins a 5 milions d'euros.

El director d'EngiCom i president del Clúster de Materials Avançats de Catalunya, Lluís Raurich, ha explicat que "a través d'un projecte de consultoria es va establir contacte amb la tecnologia de compòsits i es va veure que es tracta d'un mercat que no està cobert".