Publicat 20/1/2019 18:00:22 +01:00CET

Els VTC es reuneixen el dilluns amb la Generalitat i no descarten noves concentracions

Concentració de VTC en la Diagonal de Barcelona
Europa Press

BARCELONA, 20 gen. (EUROPA PRESS) -

El conseller de Territori i Sostenibilitat es reunir aquest dilluns a les 10.30 hores amb els representants dels vehicles de lloguer amb conductor (VTC) a la seu de la Conselleria a Barcelona per negociar sobre la nova regulació que vol aprovar el Govern pel que fa a aquest tipus de transports.

El portaveu del grup Vector Cabify, Carles Segarra, ha assegurat a TV3 que aquest dissabte la Generalitat li va demanar que abandonessin la concentració a l'avinguda Diagonal, que van secundar un centenar de VTC, al que van accedir a l'espera de la reunió d'aquest dilluns.

"Decidim confiar en la paraula de Territori i Sostenibilitat", ha explicat Segarra, que ha sostingut que si de la reunió no surt una proposta del seu grat no descarten fer noves concentracions.

Fonts d'Unauto VTC van assegurar a Europa Press que la proposta de la Generalitat d'obligar els VTC a precontratar els seus serveis amb 15 minuts d'antelació posa en risc uns 4.000 ocupacions en el sector i pot afectar a 2 milions d'usuaris.

Els VTC es van concentrar aquest dissabte a la Diagonal per demanar participar en la reunió que es va celebrar entre la Generalitat, l'rea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el comit de vaga dels taxistes, i també en protesta contra els "actes de violncia dels sectors més radicals del taxi" a Barcelona contra VTC el divendres.