Publicat 24/10/2019 18:49:32 +02:00CET

Els treballadors de Tv3 celebren la modificació per unanimitat de la llei de la CCMA

Hemicicle del Parlament de Catalunya durant una sessió plenària celebrada una setmana després de conèixer-se la sentència del judici del procés, a Barcelona (Espanya), 23 d'octubre del 2019.
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 24 oct. (EUROPA PRESS) -

El comitè d'empresa de TVC ha aplaudit l'aprovació per unanimitat al Parlament de la proposició de llei per modificar parcialment la normativa del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) i de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que estableix que els dirigents siguin escollits per majoria de dos terços en la cambra: "A la tercera va la vençuda".

En un comunicat, ha celebrat que la modificació també prevegi que els consellers de la CCMA hagin de tenir el suport d'almenys tres grups parlamentaris i que els directors es triaran a través d'un concurs de selecció públic, però ha lamentat que "no compti" amb els treballadors en la gestió dels mitjans.

El Sindicat de Periodistes de Catalunya també ha celebrat l'aprovació per unanimitat de la modificació, i ha confiat que "es compleixi la lletra i l'esperit, que era i és desgovernamentalizar la CCMA i els seus mitjans".