Els treballadors de Trablisa denuncien l'empresa i Aena per vulnerar el dret a vaga

Publicat 13/8/2019 14:32:27CET
Concentració de treballadors de Trablisa en l'Aeroport de Barcelona-El Prat
EUROPA PRESS

BARCELONA, 13 ago. (EUROPA PRESS) -

Els vigilants de seguretat de l'Aeroport de Barcelona-El Prat han denunciat aquest dimarts Trablisa i Aena davant els jutjats del Prat de Llobregat (Barcelona) per suposada vulneració del seu dret a vaga, i demanaran com a mesura cautelar que es guardin les imatges dels controls durant els dies de vaga.

En declaracions a Europa Press, l'assessor del comitè de vaga, Juan Carlos Giménez, ha explicat que ho fan "per poder demostrar els fets que estan tenint lloc" des de divendres passat, els quals no ha volgut concretar.

Els treballadors de Trablisa també han denunciat aquest dimarts davant Inspecció de Treball de la Generalitat un presumpte esquirolatge per part de l'empresa.

Giménez ha assenyalat que durant les jornades de vaga està treballant personal d'altres aeroports i alguns que estaven de vacances, i ha criticat que alguns treballadors estan doblant els seus torns i s'han incorporat més persones a la plantilla.

Ha assegurat que mantindran la vaga i que Trablisa encara no s'ha posat en contacte amb els treballadors per desencallar la situació.

PINTADES A LA SEU DE TRABLISA A BARCELONA

Trablisa ha denunciat una pintada a la seva seu a Barcelona, en la qual es pot llegir: 'Servicios mínimos de mierda. Viva la huelga'.

La pintada s'hauria produït durant la matinada d'aquest dimarts i l'empresa ha portat el cas aquest dimecres als Mossos d'Esquadra.