Publicat 13/11/2019 15:33:40 +01:00CET

Els treballadors que recullen les escombraries a la Noguera (Lleida) desconvoquen la vaga

Treballadors del servei de recollida d'escombraries de la comarca de la Noguera.
UGT

LLEIDA, 13 nov. (EUROPA PRESS) -

Els treballadors del servei de recollida d'escombraries de la comarca de la Noguera (Lleida) han desconvocat la vaga indefinida que van iniciar aquest dilluns després d'haver arribat a un acord aquest dimecres amb Foment de Construccions i Contractes (FCC) durant l'acte de mediació que les dues parts han celebrat als Serveis Territorials de la Conselleria de Treball.

L'empresa Foment de Construccions i Contractes (FCC) ha acceptat un increment salarial per un any, amb el compromís de negociar noves condicions econòmiques abans del mes de maig de l'any 2020, segons ha informat UGT en un comunicat.

El delegat de personal de l'empresa d'UGT-Terres de Lleida, Jordi Hernández, ha explicat que finalment els treballadors han acceptat "un increment salarial de 120 euros bruts al mes, a més d'una pujada de 133 euros del plus de productivitat, una paga que perceben els treballadors el mes de setembre".

El representant dels treballadors ha assegurat que el sindicat ha emplaçat Foment de Construccions i Contractes a una nova negociació entre els mesos d'abril i maig de l'any vinent.

"Hem tancat un acord per desbloquejar la situació, però hem de treballar per redactar un nou conveni de cara a l'any 2021, podem recórrer a les vagues perquè l'empresa no ens ofereix solucions", ha apuntat.