Els organitzadors de l'MWC habiliten un telèfon d'atenció mèdica pel coronavirus

Publicat 7/2/2020 15:35:51CET
El conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, presenta l'MWC 2020.
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

BARCELONA, 7 febr. (EUROPA PRESS) -

La GSMA, organitzadora del Mobile World Congress (MWC), ha habilitat un telèfon gratuït de seguretat i atenció mèdica com a mesura de precaució pel brot de coronavirus, ha informat en un comunicat.

El servei estarà disponible les 24 hores i des del dimecres 12 fins al dissabte 29 de febrer, i el número es podrà trobar en les acreditacions dels assistents, en l'aplicació mòbil del congrés i als recintes firals en els quals se celebra.

Els organitzadors del Mobile, que se celebra des del dilluns 24 fins al dijous 27 de febrer a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), han comunicat recomanacions d'higiene per a hotels, operadors de transport i restaurants.

També han reforçat les instal·lacions de primers auxilis per atendre els congressistes en els recintes de Fira de Barcelona i La Farga de l'Hospitalet, i han desenvolupat plans en coordinació amb les autoritats sanitàries públiques.

"La GSMA està ampliant els seus plans existents per protegir la salut dels assistents, els clients i el personal de l'MWC", ha sostingut i ha assegurat que estan prenent fortes mesures per contenir i ateneuar la propagació del virus.

Les mesures que s'han anunciat fa poc se sumen a les d'implementar un protocol de canvi de micròfon de conferenciants i suggerir als assistents que evitin presentar-se amb una encaixada de mans.

La GSMA ha remarcat que la celebració de l'MWC "continuarà segons el que s'havi planejat" i que, al costat del Govern central i l'Ajuntament de Barcelona, estan esperant per donar la benvinguda als congressistes.

Contador