Publicat 22/5/2019 19:31:06 +02:00CET

Els ministres del nou Govern d'Andorra juren el càrrec

Els ministres del nou Govern d'Andorra juren el càrrec
SFG

ORDINO (ANDORRA), 22 maig (EUROPA PRESS) -

Els ministres de la VIII Legislatura de la història andorrana han jurat el càrrec aquest dimecres en un acte protocol·lari en l'Auditori Nacional d'Andorra (Ordino), informa el Govern en un comunicat.

Són Jordi Gallardo (Presidència, Economia i Empresa), Èric Jover (Finances i portaveu), Maria Ubach (Afers exteriors), Josep Maria Rossell (Justícia i Interior), Jordi Torres (Ordenació Territorial), Víctor Filloy (Assumptes Socials, Habitatge i Joventut), Sílvia Calvó (Medi ambient), Verònica Canals (Turisme), Joan Martínez Benazet (Salut), Ester Vilarrubla (Educació i Ensenyament Superior) i Judith Pallarés (Funció Pública i Reforma de l'Administració).

Faltarà per fer-ho, els propers dies, Sílvia Riva, ministra de Cultura i Esports, que per motius professionals no ha pogut assistir a l'acte.

També han jurat el càrrec els nous secretaris d'Estat; entre ells, Landry Riba, secretari d'Estat d'Assumptes Europeus, un nou càrrec, per avançar en les negociacions per a l'acord d'associació amb la UE.

En el discurs previ al jurament, el nou cap de Govern, Xavier Espot, ha agraït als seus ministres "el compromís, la vocació de servei i la seva valentia".

Amb l'acte d'aquest dimecres es dona ja per iniciada de manera definitiva la legislatura d'un govern tripartit, format per Demòcrates, Liberals d'Andorra i Ciutadans Compromesos.

el més llegit

 1. 1

  Els treballadors autoconfinados en una residència de Lleida tornen a la seva casa

 2. 2

  Un centenar de voluntaris de L'Hospitalet (Barcelona) ajuden persones vulnerables

 3. 3

  Personalitats vinculades a Badalona (Barcelona) animaran a quedar-se a casa en xarxes socials

 4. 4

  Catalunya separa i trasllada a ancians de residències a diversos hotels i centres

 5. 5

  Ábalos diu que la reactivació de les activitats no essencials serà "esglaonada"