Publicat 9/11/2019 21:56:56 +01:00CET

Els manifestants de CDR a Barcelona, dispersos des de les 21 hores

Enfrontaments durant una manifestació a Barcelona (Espanya), a 9 de novembre de 2019.
Pau Venteo - Europa Press

BARCELONA, 9 nov. (EUROPA PRESS) -

Els manifestants convocats per CDR a Barcelona aquest dissabte a última hora de la tarda s'han dispersat des de les 21 hores, després de ser dispersats pels Mossos en la confluència de la ronda Sant Pere amb el carrer Alí Bei, al costat del monument de Rafael Casanova.

Diversos encaputxats han arrossegat dos contenidors a la calçada i han llançat ous cap a la línia policial i els periodistes en aquesta cantonada: aleshores els Mossos han avançat i els manifestants han sortit corrent en diverses direccions.

A més, han cremat un contenidor en l'encreuament del carrer Bruc i la Gran Via: minuts abans de les 22.00 segueix a la calçada, però ja no crema.

La protesta ha començat a les 19.30 a la plaça Universitat i s'ha apropat cap als carrers del voltant de la Prefectura Superior de Policia, a la Via Laietana.

Però no han aconseguit accedir a la seu policial, per estar blindada amb línies policials i furgonetes de Mossos i Policia Nacional, a les quals han llançat ous, i han cridat 'Fora les forces d'ocupació'.