Publicat 1/11/2019 10:30:06 +01:00CET

Els joves acampats a plaça Universitat de Barcelona passen la segona nit sense incidents

Joves passen la primera nit a plaça Universitat a Barcelona.
EUROPA PRESS

BARCELONA, 1 nov. (EUROPA PRESS) -

Els joves que van començar dimecres una acampada indefinida a la plaça Universitat de Barcelona per reclamar que "s'aturi de forma immediata la repressió", han passat la seva segona nit acampats, que ha transcorregut sense incidents.

Durant la nit a la plaça hi ha hagut unes 400 tendes de campanya, amb més de 1.000 acampats, segons han informat fonts de l'acampada a Europa Press, i la Gran Via segueix tallada a l'alçada de la plaça, on també hi ha botigues sobre la calçada, que està tallada des de dimecres.

Els joves, que han assegurat que la segona nit ha estat "tranquil·la", han organitzat un mural popular, un torneig de futbol contra el racisme, una xerrada antiracista i un cinefòrum per a la jornada d'aquest divendres.

PROVISIONS

A més, han demanat a la gent que se solidaritzi amb l'acampada que i els hi portin utensilis com "cordill, tisores, cinta americana", així com prestatgeries, neveres, taules, cadires i altres mobles, provisions mèdiques i bateries portables, entre d'altres.

La nit de dijous es va tancar amb concerts fins a mitjanit, quan van demanar silenci i respecte per als acampats: "Intentem moderar el consum de begudes alcohòliques un cop acabin els concerts".