Reconeixen la sostenibilitat i innovació d'Estimar, La Revota Cuina Ecolgica, Avenir i Kuzu
BARCELONA, 18 abr. (EUROPA PRESS) -
Els II Premis Restaurants amb Essncia d'American Express han premiat 4 establiments de Barcelona: Estimar, La Revota Cuina Ecolgica, Avenir Restaurant i Kuzu, informen els organitzadors aquest dijous en un comunicat.
Es va anunciar dijous durant una gala a l'hotel barceloní Miramar amb professionals del sector, incls el jurat: la xef, empresria i jurat de 'MasterChef', Samantha Vallejo-Nágera; el xef, escriptor i professor del Basque Culinary Center, Xabier Gutiérrez Márquez, i la cap de secció de 'Metrópoli' Amaya García Ortiz de Jocano.
Samantha Vallejo-Nágera va celebrar el nivell dels premiats en les dues categories dels guardons (sostenibilitat i innovació): "Han assolit en aquesta edició l'excellncia en els objectius que buscvem premiar".
ELS MÉS SOSTENIBLES
En la categoria Essncia Sostenible, el local més sostenible entre els d'un preu mitj per comensal superior a 50 euros és Estimar (Barcelona), per la seva cuina moderna per tradicional amb les tcniques de preparació més adequades per a cada producte.
En el rang inferior a 50 euros, ho és La Revota Cuina Ecolgica (Terrassa, Barcelona), per una cuina per a tots els gustos i combinant la tradició culinria mediterrnia amb l'espanyola.
ELS MÉS INNOVADORS
En la categoria Essncia Innovadora ha guanyat, en el rang superior a 50 euros, Avenir Restaurant (Barcelona), per barrejar tradicions gastronmiques actuals amb tocs de mar i muntanya, i per les seves tcniques i textures.
I per sota de 50 euros ha guanyat Kuzu (Barcelona), pel seu menjar japons amb plats tradicionals i per les seves elaboracions excellents i acurades, segons el jurat.
JULIA LÓPEZ
La vicepresidenta i directora general de l'rea d'Establiments d'American Express a Espanya, Julia López, ha explicat que aquests premis reconeixen "els esforos del sector de l'hostaleria per mantenir-se a l'avantguarda de la sostenibilitat i la innovació".
Ha afegit que American Express pretén fomentar prctiques gastronmiques "responsables, sense deixar d'oferir als consumidors una experincia gastronmica única", tant en establiments petits com mitjans.