Publicat 18/04/2024 10:39

Els II Premis Restaurants amb Essència d'American Express premien 4 locals de Barcelona

Els guardonats de la segona edició del premi
AMERICAN EXPRESS - CARLES ITURBE

Reconeixen la sostenibilitat i innovació d'Estimar, La Revota Cuina Ecològica, Avenir i Kuzu

BARCELONA, 18 abr. (EUROPA PRESS) -

Els II Premis Restaurants amb Essència d'American Express han premiat 4 establiments de Barcelona: Estimar, La Revota Cuina Ecològica, Avenir Restaurant i Kuzu, informen els organitzadors aquest dijous en un comunicat.

Es va anunciar dijous durant una gala a l'hotel barceloní Miramar amb professionals del sector, inclòs el jurat: la xef, empresària i jurat de 'MasterChef', Samantha Vallejo-Nágera; el xef, escriptor i professor del Basque Culinary Center, Xabier Gutiérrez Márquez, i la cap de secció de 'Metrópoli' Amaya García Ortiz de Jocano.

Samantha Vallejo-Nágera va celebrar el nivell dels premiats en les dues categories dels guardons (sostenibilitat i innovació): "Han assolit en aquesta edició l'excel·lència en els objectius que buscàvem premiar".

ELS MÉS SOSTENIBLES

En la categoria Essència Sostenible, el local més sostenible entre els d'un preu mitjà per comensal superior a 50 euros és Estimar (Barcelona), per la seva cuina moderna però tradicional amb les tècniques de preparació més adequades per a cada producte.

En el rang inferior a 50 euros, ho és La Revota Cuina Ecològica (Terrassa, Barcelona), per una cuina per a tots els gustos i combinant la tradició culinària mediterrània amb l'espanyola.

ELS MÉS INNOVADORS

En la categoria Essència Innovadora ha guanyat, en el rang superior a 50 euros, Avenir Restaurant (Barcelona), per barrejar tradicions gastronòmiques actuals amb tocs de mar i muntanya, i per les seves tècniques i textures.

I per sota de 50 euros ha guanyat Kuzu (Barcelona), pel seu menjar japonès amb plats tradicionals i per les seves elaboracions excel·lents i acurades, segons el jurat.

JULIA LÓPEZ

La vicepresidenta i directora general de l'àrea d'Establiments d'American Express a Espanya, Julia López, ha explicat que aquests premis reconeixen "els esforços del sector de l'hostaleria per mantenir-se a l'avantguarda de la sostenibilitat i la innovació".

Ha afegit que American Express pretén fomentar pràctiques gastronòmiques "responsables, sense deixar d'oferir als consumidors una experiència gastronòmica única", tant en establiments petits com mitjans.

Contador



www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés