Publicat 26/3/2019 13:52:23 +01:00CET

Els hotels Campanile augmenten un 300% la demanda de les seves 'nits de pijama' infantils des del 2015

Hotel Campanile
CEDIDA - Archivo

BARCELONA, 26 mar� (EUROPA PRESS) -

Els hotels Campanile han augmentat un 300% la demanda del seu servei Campa-Kids infantil, des que el 2015 van crear aquesta oferta per celebrar la típica 'nit de pijames' o aniversaris amb amics en una habitació tematitzada amb els seus personatges preferits.

La cadena ja ofereix el servei des d'aquest any als seus set hotels espanyols: Alcalá de Henares (Madrid), Cornell de Llobregat, Barber del Valls (Barcelona), Alacant, Elx (Alacant), Múrcia i a Mlaga, ciutat on s'oferir el Campa-Kids des del maig, segons un comunicat del grup Louvre Hotels.

Es pot sopar i dormir en una habitació tematitzada, a més de fer activitats, com Let's Dancing, Karaoke, Beauty Party, Taller de Cupcakes, arts marcials o d'altres, i també es poden ocupar sales per a festes.

Té molta acceptació entre nens i nenes de 7 a 14 anys, encara que les nenes ho demanden més, i en hotels com el de Cornell i el de Barber ja tenen ocupats tots els caps de setmana de l'any i una mitjana de 3 a 5 'Campa-Kid' setmanals.

El director de l'Hotel Campanile Cornell, Lucas Gil, ha explicat que l'objectiu és "democratitzar l'accés als hotels" per als vens de les localitats properes, i el director a Barber, Vincent Billon, considera que aquest servei contribueix a convertir els menors en futurs clients.