Actualitzat 18/11/2019 12:02:43 +00:00 CET

Els diputats podran començar a partir d'aquest dilluns a acreditar-se al Congrés

Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

MADRID, 18 Nov. (EUROPA PRESS) -

Els 350 diputats elegits en les generals del 10 de novembre podran començar a acreditar-se a partir d'aquest dilluns al Congrés, i per fer-ho hauran de declarar el seu patrimoni i emplenar també una relació d'interessos per especificar els seus anteriors llocs de treball. A més, rebran un kit tecnològic format per una tauleta i un mòbil d'última generació.

Com és habitual, el Congrés ha habilitat un seguit de sales perquè els electes puguin fer tota la paperassa necessària per obtenir la seva acta de diputats, uns tràmits que podran fer personalment o mitjançant intermediaris de les 10.00 fins a les 18.00 hores.

A més d'emplenar tots els formularis que exigeixen les normes de la cambra hauran de posar la fotografia de la seva fitxa parlamentària i rebran part del kit tecnològic format per un iPad i un iPhone que els facilitarà la seva feina parlamentària. Això sí, no perfeccionaran la seva condició de diputats fins que jurin o prometin la Constitució en la sessió constitutiva del nou Congrés, que tindrà lloc el proper 3 de desembre.

Els diputats elegits per la circumscripció de Cantàbria el 10N, són Diego Movellán i Elena Castillo, pel PP; Pedro Casares, pel PSOE; José María Mazón pel PRC, i Emilio del Valle, en representació de Vox.