Publicat 23/01/2025 16:51

Els cuiners catalans obren els actes de celebració de la Regió Mundial de la Gastronomia a Fitur

Moment de la trobada
GENERALITAT

BARCELONA 23 gen. (EUROPA PRESS) -

Els cuiners Javier i Sergio Torres, Fina Puigdevall, Martina Puigvert, Oriol Balaguer i Marta Cortizas han obert els actes de celebració de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia en el saló Fitur, que se celebra a Madrid, informa en un comunicat aquest dijous la Conselleria d'Empresa i Treball de la Generalitat.

La reunió ha servit per presentar les principals actuacions que es faran durant l'any, que destacaran el valor gastronòmic i turístic dels diferents territoris.

Així mateix, aquest dimecres més de 350 professionals del sector turístic van assistir a un esdeveniment a la Real Fábrica de Tapices de Madrid per presentar "la singularitat i l'excel·lència de la gastronomia" catalana.

En concret es va convidar operadors turístics, representants del món empresarial i cultural, líders d'opinió, mitjans de comunicació i influencers.

L'esdeveniment forma part del Som Gastronomia Tour, destinat al mercat espanyol i internacional i que promou el moment gastronòmic de Catalunya.

Contador