Els comuns veuen Sánchez "en campanya" més que preocupat per evitar unes altres eleccions

Publicat 12/8/2019 11:37:41CET
(I-D) La portaveu del Consell de Coordinació de Podem, Noelia Vera, el diputat d'En Comú Podem, Joan Mena Arca i el diputat d'Unides Podem, Enrique Santiago, durant la Diputació Permanent la que es debat sobre les peticions de compareixença
Óscar J.Barroso - Europa Press

BARCELONA, 12 ago. (EUROPA PRESS) -

El portaveu de CatComú, Joan Mena, ha explicat aquest dilluns que els comuns veuen el president en funcions del Govern espanyol, Pedro Sánchez, "en campanya electoral, més que preocupat per arribar a un acord que eviti unes eleccions".

En una entrevista a la Ser Catalunya recollida per Europa Press, Mena ha qualificat d'equivocada l'estratègia que assegura que segueix Sánchez i adverteix que tornar a cridar els ciutadans a les urnes "només generaria desafecció" especialment en els votants d'esquerres.

El també diputat d'ECP al Congrés ha lamentat que el PSOE estigui destinant més energies a una altra convocatòria electoral que a arribar a un pacte de govern amb Unides Podem, coalició en la qual s'integren els comuns.

Ha recordat que des del 28 d'abril, data de les eleccions generals, han tingut temps per mirar de negociar i explorar els límits de l'acord, i ha retret als socialistes no abordar aquesta opció.

"Sánchez ha destinat més energies a provar d'aconseguir una abstenció del PP i Cs que no pas a mirar d'arribar a un acord amb Unides Podem i ECP", ha resolt.