Els comuns situen Colau, Albiach i Candela López al capdavant de la direcció

Publicat 20/11/2019 10:38:14CET
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, durant la seva intervenció en la inauguració de la Smart City Expo World Congress 2019, Barcelona, el 19 de novembre del 2019.
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 20 nov. (EUROPA PRESS) -

CatComú ha situat al capdavant de la direcció l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la presidenta dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach i la primera tinent d'alcalde de Castelldefels (Barcelona), Candela López, com a coordinadores nacionals de l'espai.

Totes tres encapçalen l'única candidatura presentada en el procés intern per a la renovació d'òrgans de direcció, l'executiva nacional i el consell nacional --l'actual cúpula es va constituir de manera interina després de la sortida de Xavier Domènech i els comuns ja preveien aquesta reforma--.

Colau i López repeteixen en el càrrec, però Albiach, una de les figures que ha guanyat més importància en l'espai a nivell català, substitueix el regidor de Vilafranca del Penedès (Barcelona) Ramón Arnabat, en un canvi amb la vista posada en les eleccions catalanes, la data de les quals per 2020 encara no està segura.

Contador