Els clients de Naturgy podran tenir descomptes a Amazon que s'aplicaran en la seva factura energètica

Publicat 25/11/2019 10:20:41CET
Francisco Reynés, president de Naturgy (arxiu)
NATURGY - Archivo

MADRID, 25 nov. (EUROPA PRESS) -

Naturgy ha signat un acord amb Amazon.es amb el qual els clients de la companyia energètica podran gaudir de descomptes de fins al 10% en les compres que facin al gegant del comerç electrònic. Aquests descomptes s'aplicaran en la factura energètica del client, segons ha informat aquest dilluns la companyia que presideix Francisco Reynés.

Els clients de Naturgy tindran un enllaç des de la seva àrea privada 'Clients' a Amazon.es i podran comprar amb descomptes de fins al 10% en diferents categories. La multinacional energètica ha destacat que aquest acord és "el primer cash-back" del sector energètic espanyol amb Amazon.es.

Aquest acord s'emmarca dins de l'estratègia de transformació i impuls a la digitalització de Naturgy.

"Aquesta iniciativa demostra l'aposta de Naturgy per la transformació, la digitalització i la generació de valor per a tots els nostres públics i suposa una fita importantíssima perquè en hem convertit en la primera energètica que subscriu un cash-back amb Amazon.es", ha remarcat el director de Clients i Mercats de Naturgy, Jose Luis Gil.

Addicionalment, Naturgy participarà en el 'pop-up' d'Amazon.es, obert al públic a Madrid entre el 28 de novembre i l'1 de desembre, així com a la web d'Amazon.es amb campanyes especials de Black Friday i Nadal fins al 31 de desembre.

El grup energètic ha destacat que aquest acord també suposa un avanç en el seu procés de digitalització i implementació de noves maneres de relacionar-se amb els clients, perquè hi ha hagut un creixement de les vendes del canal 'online', que han augmentat un 50% davant el mateix període de l'any anterior.