Publicat 24/10/2019 15:33:25 +02:00CET

Els Bombers continuen amb la recerca de cinc desapareguts pel temporal

Els Bombers de la Generalitat busquen un cinquè desaparegut pel temporal a l'Espluga de Francolí (Tarragona).
BOMBERS DE LA GENERALITAT

TARRAGONA, 24 oct. (EUROPA PRESS) -

Els Bombers de la Generalitat continuen la recerca de les cinc persones desaparegudes a Catalunya arran del temporal, i inspeccionen l'espai entre l'últim punt on es va veure els desapareguts o els seus vehicles i els indicis que s'han trobat durant la recerca, com les restes d'un 'mobil home' on s'allotjaven dos d'ells.

Fonts dels Bombers han explicat a Europa Press que no s'ha ampliat la zona perquè hi ha moltes branques que va arrossegar l'aigua, i que aquest dijous s'han remogut zones on dimecres no es va aprofundir tant.

Els Bombers han activat l'Equip de Prevenció Activa Forestal (Epaf), que fan servir motoserres per facilitar l'accés als vehicles que troben per la zona i sota les branques acumulades.

Arran del temporal han desparegut dues persones a Vilaverd (Tarragona) que s'allotjaven en un caravana les restes de la qual es van trobar dimecres.

Els equips d'emergències també busquen dos desapareguts a l'Espluga de Francolí (Tarragona), que han trobat el seu cotxe buit, i un home de nacionalitat belga que va desaparèixer al mateix municipi i de qui han trobat un camió.

En l'equip de recerca hi participen 13 dotacions dels Bombers de la Generalitat, amb efectius de les unitats de submarinistes i de muntanya, a més d'un helicòpter.