Publicat 27/8/2020 20:05:35 +02:00CET

Els amfitrions d'Airbnb a Espanya, entre els que més se sumen al protocol de neteja avançada

Airbnb
AIRBNB - Archivo

Està avalat per experts i disponible en 61 idiomes, incloent un manual de neteja

BARCELONA, 27 ago. (EUROPA PRESS) -

Els amfitrions d'Airbnb a Espanya són dels que més s'han sumat al protocol de neteja avançada, que inclou un manual de neteja i altres recursos.

En un comunicat aquest dijous, la plataforma ha aplaudit que els amfitrions d'Espanya han demostrat "el seu compromís amb la salut i seguretat dels seus hostes", amb una de les majors adhesions, tant en termes relatius com en nombres absoluts.

A més, Barcelona, Costa del Sol i Costa Blanca es troben entre les deu destinacions mundials amb major adopció del protocol de neteja avançada, en relació al total d'anuncis d'aquesta destinació.

A nivell global, més d'un milió d'allotjaments en Airbnb han rebut el distintiu especial de 'Neteja Avançada', que demostra que l'amfitrió es compromet a complir amb els requisits de neteja i sanitización, i a seguir els passos marcats pel protocol.

Des d'aquest mes, els amfitrions d'Airbnb en més de 220 països i regions tenen accés al protocol de neteja avançada, avalat per experts i disponible en 61 idiomes.

A part de sumar-se al protocol de neteja avançada d'Airbnb, els amfitrions han de complir les recomanacions dels governs i autoritats sanitàries de la seva regió sobre el coronavirus.

"SÒLID HISTORIAL"

Airbnb ha remarcat que el seu treball actual per garantir mesures d'higiene té com base el "sòlid historial de neteja dels allotjaments" en la plataforma.

Segons dades internes, el 95% de totes les avaluacions mostren que els hostes estan satisfets amb el nivell de neteja en el seu allotjament, puntuant-la amb entre quatre i cinc estels, i, des que es va llançar aquest nou programa, els allotjaments que compten amb el distintiu 'Neteja Avançada' han obtingut una mitjana d'avaluació de neteja de 4,8 estels, segons els hostes.

A més de fixar-se en les avaluacions de neteja i la descripció de l'espai, els viatgers també poden cercar el distintiu 'Neteja Avançada' en la descripció de l'anunci.

"EL MÉS IMPORTANT"

La responsable global d'Allotjaments d'Airbnb, Catherine Powell, ha exposat que "la neteja i la seguretat són el més important per als amfitrions i hostes en la plataforma d'Airbnb".

"En les últimes setmanes, els amfitrions han adoptat nostres noves i rigoroses pautes, i milers més adopten el protocol de neteja avançada cada dia. Aquest esforç mostra com els amfitrions estan dedicats als més alts estàndards i compromesos a mantenir assegurances als seus hostes i comunitats", ha afirmat.

Contador