Publicat 13/3/2019 15:37:14 +01:00CET

Els accionistes de CaixaBank que vulguin integrar el Comit Consultiu poden sollicitar-ho fins al 30 de juny

Economia.- Accionistes de CaixaBank que vulguin integrar el Comit Consultiu pu
CAIXABANK - Archivo

Vuit membres deixen l'rgan aquest any per renovació dels seus crrecs, la permanncia mxima dels quals és de tres anys

MADRID, 13 mar� (EUROPA PRESS) -

Els accionistes de CaixaBank que vulguin formar part del Comit Consultiu del banc podran enviar les seves candidatures fins al proper 30 de juny, segons un comunicat rems per l'entitat després de la celebració de la primera reunió del 2019 d'aquest rgan amb el conseller delegat, Gonzalo Górtazar.

Els nous integrants hauran de reflectir la base accionarial de l'entitat, mentre que el requisit principal és posseir almenys 1.000 accions durant tota la seva participació.

El Comit Consultiu, iniciativa pionera a l'Ibex 35, est format per 17 accionistes minoristes que es reuneixen, com a mínim, dues vegades l'any. La següent reunió del comit de CaixaBank ser el proper mes de novembre.

Com estableix la normativa, la permanncia mxima dels membres és de tres anys, per la qual cosa anualment es renova una part. Els accionistes que deixen el comit aquest any són vuit: Juan Manuel Nicasio, Antonia Rogelia Mesa Hernández, Teodoro Palacios Cueto Ruiz Zorilla, Gabriel Puig Romagosa, María del Mar Santana Rollan, Antonio Valle Rincón, Marc Bonnin Vilaplana i Carlos Javier Artaiz Wert.

La resta de membres que continuen són Josep Antoni Díaz, Julían Gómez del Campo, Xavier Martínez Serra, Josep Francesc Moragresa Font, Mónica de Quesada Herrero, Aleix Riñé Casajuana, Mercedes Basterra Larroude, Ramón Grau Sala i Antonio Lucio-Villegas Ramos.

L'objectiu del Comit Consultiu és conixer de primera m la valoració que fan els seus membres sobre les iniciatives dirigides a la base accionarial i contribuir a la millora continuada de la comunicació i a la mxima transparncia entre CaixaBank i els seus accionistes.

Durant la trobada, el Comit ha conegut els avanos de les propostes treballades durant la reunió del passat mes de novembre, així com ha suggerit les qüestions d'inters a tractar en la junta general d'accionistes que se celebrar el proper 5 d'abril.