Els acampats a Barcelona segueixen "ferms i amb il·lusió" malgrat les identificacions policials

Publicat 17/11/2019 16:33:37CET
Acampada en plaça Universitat
EUROPA PRESS

BARCELONA, 17 nov. (EUROPA PRESS) -

Els acampats a la plaça Universitat de Barcelona continuen "ferms i amb il·lusió" en el seu dinovè dia de protesta aquest diumenge, ha explicat el seu responsable de premsa a Europa Press, després que els Mossos d'Esquadra identifiquessin dissabte a les 117 persones que segueixen a les tendes.

L'actuació de Mossos els va agafar per sorpresa perquè "no esperaven una batuda tan contundent", que fossin tenda per tenda identificant els seus ocupants i que es presentessin allí sobre les 6.00 hores del matí.

"Crec que que es pot identificar de forma pacífica i tranquil·la. I, pel que tenim entès, hi ha alguns companys que van ser arrossegats", ha exposat el responsable de premsa de l'acampada.

L'actuació policial els "va tocar", raó per la qual van decidir tractar aquest tema en l'assemblea de dissabte per esclarir a tots els acampats quines són les conseqüències d'una identificació policial --que per si sola no comporta multes ni presó, van explicar--.

L'Acampada no comparteix ni seguirà la desconvocatoria de la vaga indefinida a les universitats catalanes que va anunciar dissabte el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), ja que el seu és un moviment independendent, amb peticions i objectius propis, han indicat les mateixes fonts.