Els acampats a Barcelona passen la seva quarta nit amb tensió davant "un més que probable desallotjament"

Publicat 3/11/2019 12:23:07CET
Acampada a la plaça Universitat de Barcelona.
@ACAMPADAUNI

BARCELONA, 3 nov. (EUROPA PRESS) -

Els joves acampats a la plaça Universitat de Barcelona han passat la quarta nit consecutiva, amb tensió davant "un més que probable desallotjament", han informat fonts de l'acampada a Europa Press.

Les mateixes fonts veuen probable que els desallotgin abans de dimarts, ja que PP i Vox han convocat actes electorals dimarts i dimecres a la mateixa plaça o en llocs propers, han dit.

Han reiterat la seva crida a que acudeixi més gent, per evitar el desallotjament, i s'han organitzat torns per mantenir-se desperts durant la nit davant la incertesa sobre el desallotjament.

L'acampada continua amb la seva programació diària, i aquest diumenge sortirà de la plaça Universitat una columna cap a una cacerolada en protesta per l'arribada a Barcelona del rei Felip VI, convocada per Arran a l'avinguda Diagonal a les 20.30 hores.

A més, en el cinquè dia d'acampada han programat debats i xerrades sobre urbanisme i habitatge, una actuació de 'castellers', la seva assemblea i la visualització del documental 'Les Resilients'.