Publicat 25/5/2020 11:22:54 +02:00CET

Elisenda Paluzie i Antonio Baños, entre els 119 candidats a les eleccions de l'ANC

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie
DAVID ZORRAKINO / EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 25 maig (EUROPA PRESS) -

L'ANC ha publicat la llista provisional de 119 candidatures al seu Secretariat Nacional --del total de 126 que s'havien presentat--, en la qual destaquen els noms de l'actual presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie o el de l'exdiputat de la CUP Antonio Baños, pel bloc Nacional.

Segons un comunicat d'aquest dilluns, les candidatures provisionals han obtingut l'aval de dues assemblees de base de l'entitat i han estat validades per la Junta electoral.

Fins a aquest dimarts 26 de maig s'obre un període de reclamacions i impugnacions per part de les candidatures excluídas o de qualsevol soci, que es resoldran durant els dies 27 i 28 de maig per la Junta electoral i es publicarà el llistat definitiu el divendres 29 de maig.

A causa de la situacion actual de pandèmia, des del 30 de maig i fins al 9 de juny se celebraran els actes de publicitat i campanya de les candidatures de manera virtual a través del canal de youtube de l'ANC.

En aquestes plataformes els usuaris podran realitzar preguntes als candidats a través de la pestanya de comentaris i les votacions es faran també íntegrament 'online' del 10 al 13 de juny.