Publicat 21/8/2019 19:46:35CET

eDreams aprova una emissió de 379.548 noves accions per al pla d'incentius a directius

EDREAMS - Archivo

MADRID, 21 Ag. (EUROPA PRESS) -

El consell d'administració d'eDreams Odigeo ha aprovat aquest dimecres l'emissió de 379.548 noves accions per a la seva entrega a beneficiaris del pla d'incentius a directius aprovat pel grup 'online' de viatges, segons ha comunicat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Com a conseqüència d'aquesta emissió, el capital social de la companyia ha quedat fixat en 110,09 milions d'accions de 0,10 euros de valor nominal cadascuna (més d'11 milions d'euros).

Les noves accions han estat emeses amb data d'aquest dimecres i s'espera que siguin admeses a negociació oficial en Borsa pròximament.

Les noves accions es lliuraran als beneficiaris netes d'impostos i contribucions a la Seguretat Social, per al pagament de la qual la societat podrà vendre per compte dels beneficiaris el nombre d'accions que resulti necessari. La venda es farà de manera ordenada a través d'un únic intermediari financer.

El citat pla preveu altres entregues d'accions als beneficiaris seleccionats a aquests efectes, que tindran lloc abans del 28 de febrer del 2022 en cas que s'assoleixin els objectius fixats en el pla, segons ha detallat el grup de viatges.

CARACTERÍSTIQUES DEL PLA D'INCENTIUS

El setembre del 2016, eDreams va aprovar un nou pla d'incentius a llarg termini per a directius (LTIP), amb l'objectiu de continuar atraient i retenint "directius de qualitat" i alinear els interessos d'aquests amb els accionistes.

Aquest pla té una durada de quatre anys per lliurar les accions en coincidir amb la publicació dels resultats financers --entre l'agost del 2018 i el febrer del 2022--.

El pla es divideix a parts iguals entre els drets sobre accions de rendiment (PSR) i accions restringides (RSU), subjectes als directius empleats en el moment de l'exercici dels drets sobre accions.

eDreams Odigeo presentarà els resultats corresponents al tercer trimestre, tancat a 30 de juny, el proper 29 d'agost. Segons els termes i condicions del pla, no es podrà operar amb les noves accions fins que es publiquin els comptes en aquesta data.

Contador
L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2019 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.