Un edil del PP a Palafolls defineix Ada Colau com a descerebrada que hauria "netejar sòls"

Actualitzat 14/3/2016 13:45:02 CET
La alcaldesa de Barcelona, Ada Colau
EUROPA PRESS

BARCELONA, 14 Març (EUROPA PRESS) -

   El líder del PP a l'Ajuntament de Palafolls (Barcelona), Óscar Bermán, ha afirmat que l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, hauria d'estar netejant el terra si aquesta fos "una societat seriosa i sana", i la defineix textualment com a descerebrada plena d'odi i de fòbies salvatges.

   "És hora que el meu partit es planti com jo i digui que fins aquí hem arribat", ha afegit en declaracions a Alerta Digital recollides per Europa Press.

   Defineix Colau com a millor exemple que "la pitjor gentussa que es pot imaginar" domina Espanya fa uns anys, i la titlla de vaga incorregible perquè no ha acabat els seus estudis universitaris però que va saber aprofitar mediàticament el descontentament d'un sector social.

   Bermán considera que aquesta "Carmen de Mairena en versió caricaturesca" viu ara com una milionària, i la titlla d'anticatòlica, per la qual cosa el regidor acusa l'Església de pusil·lànime davant de l'alcaldessa.

   Afegeix que aquest silenci reflecteix que l'Església és molt diferent a la qual va produir centenars de màrtirs que en els anys 30 del segle passat que van ser assassinats pel seu compromís cristià, diu, i es pregunta: "No s'adona que això la portarà una altra vegada a patir el mateix que llavors?".

   Pel que fa a la polèmica sobre Colau i la presència de la Forces Armades al saló de l'Ensenyament de Barcelona, assegura que l'Exèrcit "representa tot el que aquest sac de greixina ideològica més odia" i defensa restablir el servei militar.

   També es refereix al líder de C's, Albert Rivera, com un oportunista i un amoral que s'ha venut al PSOE: "La ideologia del nen Rivera és el poder i res més".