Publicat 17/5/2019 12:19:35 +02:00CET

Dues dones denuncien un taxista per una presumpta agressió homòfoba a Viladecans (Barcelona)

BARCELONA, 17 maig (EUROPA PRESS) -

Dues dones han denunciat un taxista per una presumpta agressió homòfoba la nit del 3 al 4 de març en l'aparcament d'una discoteca de Viladecans (Barcelona) després de dir-los 'bolleres de merda' i colpejar-les, segons consta en les diligències dels Mossos d'Esquadra a les quals ha tingut accés Europa Press.

El Jutjat d'Instrucció 5 de Gavà (Barcelona), en el qual ha recaigut el cas, ha obert diligències prèvies per aquest cas per presumptes delictes de lesions, tenint en compte les denúncies creuades del taxista i les dues dones i una amiga, d'haver-se agredit mútuament.

Segons la versió de les tres dones --la parella i la seva amiga-- que van atestar davant dels Mossos d'Esquadra per aquests fets, la parella s'estava abraçant quan el taxista, "mirant-les amb fàstic, els va dir: 'Això és el que us agrada".

Una d'elles "es va ofendre i li va fer una manotada a la porta posterior del lateral del conductor", sense causar-li danys, i el taxista va frenar de cop, va baixar del vehicle i els va dir 'sou unes porques' i 'no teniu per què tocar el meu vehicle'.

Posteriorment, segons el relat d'elles, el taxista les va colpejar i les va acabar tirant al terra durant una discussió, segons la versió de les dones, mentre que ell, també denunciant, assegura que van ser les tres dones qui el van colpejar a la cara i li van fer una puntada al pit.

Els Mossos van tramitar les denúncies creuades contra el taxista per presumpte delicte contra l'exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques, i presumptes delictes lleus de lesions i danys, i contra les tres dones per presumptes lesions lleus, i van donar trasllat a la Fiscalia especial de delictes d'odi i discriminació.

El Jutjat de Gavà ha citat les tres dones, com a denunciades i perjudicades d'un delicte lleus de lesions, el 29 de maig, i el taxista el 12 de juny, també en aquesta doble condició, han explicat fonts jurídiques.