Publicat 4/4/2019 17:29:16 +02:00CET

Diverses seus de la Generalitat es traslladaran el 2020 al nou Districte Administratiu

28A.- Retirin el lla blanc de la Conselleria d'Economia de la Generalitat de Ca
EUROPA PRESS

BARCELONA, 4 abr. (EUROPA PRESS) -

Les seus de la Conselleria de Vicepresidncia i Economia i Hisenda; de Justícia; de Polítiques Digitals i Administració Pública, i algunes unitats i organismes de l'empresa i Coneixement es traslladaran a partir del primer trimestre del 2020 a les oficines del nou Districte Administratiu, situat al barri barceloní de la Marina de Port.

En un comunicat aquest dijous, el Govern de la Generalitat ha explicat que ha finalitzat el procediment per assignar els departaments i unitats de la Generalitat que es traslladaran de manera gradual al Districte Administratiu.

En total, 2.600 persones se situaran a la nova seu, "que es convertir en la més innovadora de l'administració de la Generalitat i en una de les seus corporatives de més grans de la ciutat de Barcelona".

Aquest trasllat respon l'objectiu de "racionalitzar i optimitzar els espais de treball de la Generalitat a Barcelona", i introduir noves formes de treballar i interactuar.

El complex d'oficines del Districte Administratiu, format per dos edificis que ocupen més de 46.000 metres quadrats, incorpora una tipologia d'espais variada "que permet una nova manera de treballar més collaborativa, transversal i polivalent".