Publicat 26/4/2019 16:57:12CET

El dissenyador Xavi Grados guanya el concurs 080 Barcelona Fashion / Rec.0

[Grupoeconomiacat] Fwd: 080 Barcelona Fashion El Dissenyador D'Igualada Xavi Grad
EUROPA PRESS

BARCELONA, 26 abr. (EUROPA PRESS) -

El dissenyador Xavi Grados ha estat el guanyador de la quarta edició del concurs 080 Barcelona Fashion / Rec.0., que vol donar suport i visibilitat als joves talents de la moda a Catalunya, ha informat la Conselleria d'Empresa de la Generalitat en un comunicat aquest divendres.

Aquest concurs ha estat promogut per 080 Barcelona Fashion, el qual promou la Generalitat, i Rec.0, festival que se celebra a Igualada (Barcelona).

El premi consisteix en un espai de venda en la propera edició del Rec019, que se celebrar a Igualada del 9 al 12 de maig, i un altre espai de venda en el proper 080 Barcelona Fashion, que tindr lloc al Recinte Modernista de Sant Pau del 25 al 28 de juny.

El jurat ha valorat el treball de Grados com un dissenyador que fa bandera de la seva ciutat d'origen, Igualada, i del punt i la pell en les peces de la seva collecció.

La companyia de calat ecolgic Indianes, dels dissenyadors Diana Feliu i Ivan Rojas, ha quedat en segon lloc, i la marca barcelonina Mirall ha obtingut el tercer lloc.