Publicat 17/9/2020 10:35:28 +02:00CET

La direcció i els treballadors de Saint-Gobain a l'Arboç arriben a un preacord

Els treballadors de la planta de Saint-Gobain a l'Arboç (Tarragona).
CC.OO SAINT-GOBAIN

TARRAGONA, 17 set. (EUROPA PRESS) -

La direcció i els treballadors de Saint-Gobain a l'Arboç (Tarragona) han assolit un preacord per preservar l'activitat de la fàbrica i els llocs de treball.

Segons ha informat CCOO, aquest preacord està pendent de la confirmació, al llarg d'aquest dijous al matí, de l'assemblea de treballadors: "Això només és el començament, encara tenim un llarg camí per davant".

El conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Ramon Tremosa, ha valorat positivament aquest preacord en una anotació a Twitter.

"Bona notícia procedent de l'Arboç, pendent de la ratificació en assemblea avui a les 09.00 hores", ha comentat Tremosa, que a la tarda també es reunirà amb l'empresa Bosch i els seus treballadors per evitar el tancament de la planta a Castellet i la Gornal (Barcelona).

Tremosa es va reunir dimarts amb la direcció i els treballadors de Saint-Gobain i va plantejar uns ajuts públics, en els quals participaran tant la Generalitat com el Govern central, per guanyar uns mesos de continuïtat en l'activitat de la planta i protegir els 122 llocs de treball.

Contador