Publicat 12/2/2019 12:06:56 +01:00CET

Un diputat de Podem i la regidora de Carmena se sumen a la concentració a favor dels presos independentistes

Raúl Camargo i Rommy Arce se sumen a la concentració a favor dels presos
TWITTER RAÚL CAMARGO @CAMARGORAUL

MADRID, 12 febr. (EUROPA PRESS) -

El diputat de Podem de l'Assemblea de Madrid Raúl Camargo i la regidora d'Ara Madrid a l'Ajuntament de Madrid Rommy Arce s'han sumat aquest dimarts, en la seva condició d'anticapitalistes, a la concentració a favor dels presos catalans convocada davant del Tribunal Suprem, mentre se celebra el judici dels líders del procés.

Els polítics anticapitalistes s'han unit en aquesta protesta per demanar la llibertat dels presos "polítics" catalans. Tal com han indicat en un comunicat, es mostren en contra d'aquest judici, el qual qualifiquen de "netament polític".

A més, han assenyalat que es tracta d'una persecució judicial" a l'independentisme catal duta a terme per una "minoria perillosa" concentrada a Colón aquest diumenge i que es caracteritza per la seva "catalanofobia".

En aquest sentit, han assenyalat que es tracta d'un judici polititzat" i des de l'organització s'ha apostat per una "sortida democrtica" i "dialogada" per a la qüestió catalana i han assegurat que esperen que els processats deixin d'estar "privats de llibertat" i puguin tornar a casa.