Publicat 8/2/2019 9:51:55 +01:00CET

Dia acomiadar un mxim de 2.100 treballadors després d'anunciar prdues de 352,58 milions

Logo de Grup Dia
GRUPO DIA - Archivo

MADRID, 8 febr. (EUROPA PRESS) -

El consell d'administració de Dia ha acordat l'acomiadament d'un mxim de 2.100 treballadors després de tancar el 2018 amb unes prdues de 352,58 milions d'euros, davant del benefici de 101,20 milions d'euros registrat un any abans.

"En el marc i com a resultat del procés d'anlisi de la situació de les societats Dia i la seva filial Twins Alimentación s'ha acordat que es procedeixi a l'inici d'un procediment legal d'acomiadament collectiu per Dia i Twins que contempli l'extinció d'un mxim de 2.100 contractes de treball, subjecte al compliment dels requisits i procediment legalment previstos", ha assenyalat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Per aquest motiu, ha acordat que es comuniqui als representants dels treballadors (o, si escau, als treballadors) la intenció d'iniciar un període de consultes per al desenvolupament del citat acomiadament collectiu a Dia i Twins.

Així mateix, una vegada completat el procés de disseny i formulació del Pla de Negoci que ser presentat aquest divendres, el consell d'administració considera que la Comissió d'Estratgia constituda a principis de l'exercici 2018 ha complert els seus objectius, i ha procedit a la seva dissolució.

Dia va aconseguir una xifra de negoci de 7.288,8 milions d'euros el 2018, davant dels 8.217,67 milions d'euros d'un any abans.

La cadena de supermercats ha presentat els seus resultats la mateixa setmana en qu LetterOne, societat controlada per l'inversor rus Mikhail Fridman, que posseeix el 29% de la companyia ha presentat una opa sobre la companyia a 0,67 euros per títol.

el més llegit

 1. 1

  Abascal utilitza una foto de l'atemptat d'ETA contra la caserna de Vic per dir que Iglesias és "un perill per a Espanya"

 2. 2

  Coronavirus.- Correus reobrirà el dimarts 5 oficines de la província de Barcelona a les tardes

 3. 3

  Motor.- Uns 200 treballadors de Nissan tallen uns minuts la Gran Via a L'Hospitalet (Barcelona)

 4. 4

  Arturo San Agustín novel·la l'illa de Mallorca que ha viscut des dels anys 60 fins avui

 5. 5

  ERC negocia amb el Govern central sobre la sisena pròrroga de l'estat d'alarma