Publicat 13/08/2019 16:03CET

La despesa en viatges entre els joves s'incrementa amb l'edat

El gasto en viajes entre los jóvenes se incrementa con la edad, según estudio
GETTY

Els joves són els qui més diners destinen a compres online, fins a un 16,7% del seu pressupost

MADRID, 13 ago. (EUROPA PRESS) -

Els joves d'entre 18 i 22 anys són els qui més diners destinen a les compres en línia, un 16,7% del seu pressupost, segons l'informe 'En qu gasten els joves els seus diners?', elaborat per Bnext, i l'inters per conixer altres llocs i per viatjar és el que porta els joves d'entre 18 i 22 anys a gastar un 7,6% dels diners en viatjar. La despesa de les persones d'entre 28 i 32 anys s'incrementa per damunt del 12%.

A mesura que es van complint anys, l'estudi demostra que el percentatge descendeix. Així, en els d'entre 23 i 27 anys se situa en el 15,4%, mentre que en els d'entre 28 i 32, es registra una lleugera tendncia positiva, i se situa en el 15,8%.

Si es desglossen les despeses, els joves d'entre 18 i 22 anys destinen un 4,5% dels seus ingressos a la compra de roba, un percentatge que descendeix segons va augmentant l'edat.

Un altre dels conceptes als quals els joves destinen gran part dels diners és a menjar, ja sigui en un restaurant o demanant menjar a domicili. Mentre que en el tram que va dels 18 als 22 anys, es gasten una mitjana del 13%, en el tram dels 23 als 27 anys, la despesa s'incrementa i supera el 14,6%. No obstant aix, en la compra de comestibles, els joves amb prou feines hi dediquen al voltant d'un 3%, independentment de l'edat.

DESPESES EN DESPLAAMENTS

A l'hora de desplaar-se per la ciutat, els joves d'entre 18 i 27 anys solen optar majoritriament pel transport, al qual destinen al voltant del 6% dels seus diners, bé sigui metro, autobús, tren o avió, i fins i tot la modalitat de cotxe compartit.

En contraposició, en els joves d'entre 28 i 32 anys, aquest percentatge descendeix fins al 5,2% i s'incrementa el que es destina a combustible, en disposar de vehicle propi.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés