Publicat 13/8/2019 16:03:54CET

La despesa en viatges entre els joves s'incrementa amb l'edat

GETTY

Els joves són els qui més diners destinen a compres online, fins a un 16,7% del seu pressupost

MADRID, 13 Ag. (EUROPA PRESS) -

Els joves d'entre 18 i 22 anys són els qui més diners destinen a les compres en línia, un 16,7% del seu pressupost, segons l'informe 'En què gasten els joves els seus diners?', elaborat per Bnext, i l'interès per conèixer altres llocs i per viatjar és el que porta els joves d'entre 18 i 22 anys a gastar un 7,6% dels diners en viatjar. La despesa de les persones d'entre 28 i 32 anys s'incrementa per damunt del 12%.

A mesura que es van complint anys, l'estudi demostra que el percentatge descendeix. Així, en els d'entre 23 i 27 anys se situa en el 15,4%, mentre que en els d'entre 28 i 32, es registra una lleugera tendència positiva, i se situa en el 15,8%.

Si es desglossen les despeses, els joves d'entre 18 i 22 anys destinen un 4,5% dels seus ingressos a la compra de roba, un percentatge que descendeix segons va augmentant l'edat.

Un altre dels conceptes als quals els joves destinen gran part dels diners és a menjar, ja sigui en un restaurant o demanant menjar a domicili. Mentre que en el tram que va dels 18 als 22 anys, es gasten una mitjana del 13%, en el tram dels 23 als 27 anys, la despesa s'incrementa i supera el 14,6%. No obstant això, en la compra de comestibles, els joves amb prou feines hi dediquen al voltant d'un 3%, independentment de l'edat.

DESPESES EN DESPLAÇAMENTS

A l'hora de desplaçar-se per la ciutat, els joves d'entre 18 i 27 anys solen optar majoritàriament pel transport, al qual destinen al voltant del 6% dels seus diners, bé sigui metro, autobús, tren o avió, i fins i tot la modalitat de cotxe compartit.

En contraposició, en els joves d'entre 28 i 32 anys, aquest percentatge descendeix fins al 5,2% i s'incrementa el que es destina a combustible, en disposar de vehicle propi.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2019 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.