Desallotgen 60 persones que tallaven el trànsit prop de Barcelona Sants després de la protesta dels CDR

Publicat 16/11/2019 16:11:59CET
Desallotgen 60 persones que tallaven el trànsit prop de Barcelona Sants després de la protesta dels CDR.
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

BARCELONA, 16 nov. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat els 60 manifestants que tallaven el trànsit des de les 14.00 hores en la confluència dels carrers Tarragona, Numància i avinguda Roma, un dels accessos a l'estació Barcelona Sants, on, des de les 11.00 hores d'aquest dissabte, els CDR han convocat una protesta de "bloqueig total".

A les 14.20 hores, uns 30 agents de la BRIMO han baixat dels furgons policials, que han arribat pels carrers Numància i Tarragona, i han obligat els concentrats a sortir de la calçada, i aleshores els manifestants han continuat la seva protesta a la vorera de l'avinguda Tarradellas.

Pel que fa a la concentració davant l'accés per la plaça Països Catalans, s'ha dissolt cap a les 13.45 hores, i uns 60 agents de la Policia Nacional han sortit de l'estació cap a les 14.00 hores.

UN RETINGUT

Els Mossos han retingut i identificat un dels manifestants, veí d'Igualada (Barcelona), després que ensenyés el dit del mig a un agent dels Mossos, que ha provat de retenir-lo.

L'home ha començat a córrer i el mosso l'ha seguit per l'avinguda Tarradellas fins al carrer Rosselló, on un furgó de la BRIMO l'ha retingut.

Prop de l'avinguda, s'han produït carreres semblants entre agents i manifestants; per exemple, al carrer Nicaragua.