Publicat 28/10/2019 12:41:37 +01:00CET

Deliveroo i els 'riders' signen un acord per augmentar la seguretat

Deliveroo i els 'riders' signen un acord per augmentar la seguretat
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

MADRID, 28 oct. (EUROPA PRESS) -

Deliveroo i l'Associació Autònoma de Riders (AAR) han signat un acord d'interès professional que permetrà als 'riders' adscrits a aquesta associació incrementar la seva protecció i seguretat per desenvolupar la seva feina.

Deliveroo explica que l'acord també permetrà als 'riders' mantenir la "flexibilitat i llibertat" que els brinda la condició de ser autònoms.

Des de Deliveroo, apunten que els treballadors subscrits a aquest acord podran gaudir de més cobertura en l'assegurança, una formació voluntària i un equipament de seguretat.

El president de l'AAR, Badr Eddine, ha destacat que la importància de signar l'acord amb Deliveroo resideix en el fet que ara es pot oferir més seguretat als autònoms col·laboradors en disposar d'una assegurança professional amb més cobertura per als 'riders', sense perjudicar els drets que els corresponen per aquesta condició d'autònoms.

Per la seva banda, el director general de Deliveroo, Gustavo García Brusilovsky, ha explicat que per a la companyia "no hi ha res més important que la seguretat i protecció dels 'riders'".

"Sabem que ara els 'riders' que col·laboren amb Deliveroo a Barcelona ja compten també amb més cobertura i continuarem buscant noves vies que permetin construir en aquesta mateixa direcció", conclou.