Actualitzat 12/09/2016 12:51

Damm uneix xefs espanyols i lusitans en un congrés de cuina contemporània a Lisboa

Edición anterior del Estrella Damm Gastronomy Congress
DAMM

BARCELONA, 12 set. (EUROPA PRESS) -

Lisboa acollirà el 19 de setembre l'Estrella Damm Gastronomy Congress, que inclourà demostracions de cuina contemporània de tres xefs espanyols i tres lusitans: Albert Adrià, Nandu Jubany, Andoni Luis Aduriz, Kiko Martins, João Rodrigues i Henrique Sá Pessoa.

L'esdeveniment, dirigit a públic professional i que ha tingut lloc en edicions anteriors a Londres i Miami, pretén compartir coneixement i propostes gastronòmiques, ha informat Damm aquest dilluns.

Adrià presentarà 'L'essència de la creativitat', Jubany exposarà la seva visió sobre la Neotradició', i Aduriz farà la ponència 'Cuina no euclidiana'.

Martins recorrerà 'El món en 80 sabors', Rodrigues mostrarà la confluència entre la cultura portuguesa i oriental, i Henrique Sá Pessoa tractarà 'L'avantguarda transibèrica'.

Després dels 'showcookings' de matí i tarda, en acabar el dia es farà un debat on es comentaran les conclusions obtingudes respecte a les claus de la gastronomia contemporània.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés