El CZFB i l'INCYDE organitzaran una jornada sobre les oportunitats de l'economia 4.0

Publicat 31/1/2019 18:04:52CET

BARCELONA, 31 gen. (EUROPA PRESS) -

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i la Fundació INCYDE de les Cambres de Comerç, amb el suport de Barcelona Centre de Disseny (BCD), Fundació Leitat i la Cambra de Comerç de Barcelona oferiran el proper 11 de febrer la jornada 'Forum INCYDE School, emprende en la nueva economía 4.0'.

En un comunicat aquest dijous, el CZFB ha detallat que es tracta d'una jornada d'"alt nivell" destinada a impulsar l'emprenedoria, conscienciar sobre els reptes i les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies 4.0., i ajudar en la transformació de les idees en projectes empresarials viables i sostenibles.

Entre els conferenciants, destaquen el responsable governamental d'EUA durant la presidència de Barack Obama, Juan Verde Suárez; el professor del MIT i president de Pharos, Marcos Urarte, i el president de l'Associació Espanyola de Mentoring, Xavier Casares, entre d'altres.

La jornada, que se celebrarà a la seu del CZFB, es desenvoluparà en horari de matí i tarda per facilitar la presència d'estudiants, i oferirà l'oportunitat de fer 'networking' en comptar amb taules taller, temps de socialització amb refrigeri i accés als ponents.

L'acte serà inaugurat a les 9.30 hores pel president de la Fundació INCYDE, José Luis Bonet, i el delegat especial de l'Estat en el CZFB, Pere Navarro, en unes intervencions que precediran les dels especialistes convidats, alguns d'ells experts en impressió 3D auditiva i líders en emprenedoria.