Publicat 31/1/2019 18:04:52 +01:00CET

El CZFB i l'INCYDE organitzaran una jornada sobre les oportunitats de l'economia 4.0

BARCELONA, 31 gen. (EUROPA PRESS) -

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i la Fundació INCYDE de les Cambres de Comer, amb el suport de Barcelona Centre de Disseny (BCD), Fundació Leitat i la Cambra de Comer de Barcelona oferiran el proper 11 de febrer la jornada 'Forum INCYDE School, emprende en la nueva economía 4.0'.

En un comunicat aquest dijous, el CZFB ha detallat que es tracta d'una jornada d'"alt nivell" destinada a impulsar l'emprenedoria, conscienciar sobre els reptes i les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies 4.0., i ajudar en la transformació de les idees en projectes empresarials viables i sostenibles.

Entre els conferenciants, destaquen el responsable governamental d'EUA durant la presidncia de Barack Obama, Juan Verde Suárez; el professor del MIT i president de Pharos, Marcos Urarte, i el president de l'Associació Espanyola de Mentoring, Xavier Casares, entre d'altres.

La jornada, que se celebrar a la seu del CZFB, es desenvolupar en horari de matí i tarda per facilitar la presncia d'estudiants, i oferir l'oportunitat de fer 'networking' en comptar amb taules taller, temps de socialització amb refrigeri i accés als ponents.

L'acte ser inaugurat a les 9.30 hores pel president de la Fundació INCYDE, José Luis Bonet, i el delegat especial de l'Estat en el CZFB, Pere Navarro, en unes intervencions que precediran les dels especialistes convidats, alguns d'ells experts en impressió 3D auditiva i líders en emprenedoria.