El CZFB busca oportunitats de negoci a Tànger

Publicat 14/2/2020 19:11:01CET
El delegat especial de l'Estat en el CZFB, Pere Navarro, visita Tanger Med
CZFB

BARCELONA, 14 febr. (EUROPA PRESS) -

Una delegació del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), encapçalada pel delegat especial de l'Estat, Pere Navarro, ha viatjat a Tànger (Marroc), on ha mantingut una "intensa agenda de reunions" amb entitats i motors econòmics locals, ha informat en un comunicat aquest divendres el Consorci.

Navarro, que hi ha anat acompanyat per la directora general, Blanca Sorigué, i el director de Relacions Institucionals i Comunicació, Víctor Francos, s'ha reunit amb Tanger Med, Africa Economic Zones Organization, Logismed, Tanger Med Special Agency i la Cambra de Comerç de la regió de Tànger-Tetuan-Al Hoceima.

"En només dos dies hem obert converses per impulsar la cooperació entre les pimes espanyoles i marroquines en l'àmbit de l'automoció, la logística i el transport", ha destacat Navarro, que també ha posat en valor que s'ha fet un primer pas per crear una plataforma de zones franques del Mediterrani.

Ha explicat que també han pogut conèixer a fons el projecte de Tanger Med i que és "molt possible" que tingui una participació molt destacada en el SIL 2020, que tindrà lloc del 9 a l'11 de juny a Barcelona.

També s'ha obert la possibilitat d'establir una col·laboració entre les fires líders de logística del Mediterrani i el Nord d'Àfrica, com el SIL i Tanger Med, per organitzar un esdeveniment logístic.

Els representants del CZFB s'han reunit amb el president de Tanger Med, Iham Khalil; el director de Tanger Med, Mehdi Tazi Riffi; el president de l'Organització Africana de Zones Econòmiques (AEZO), Ahmed Bennis; el president del Consell de Supervisió de Tanger Med Special Agency, Fouad Brini; el president de la Cambra de Comerç de la regió de Tánger-Tetuan-Al Hoceima, Omar Moro, i el president de Logismed, Amine Berrada.

Contador