Publicat 30/6/2020 13:57:38 +02:00CET

La CUP sobre la taula de diàleg: "Ni hi ha taula, ni diàleg, ni servirà de res"

Vidal Aragonés (CUP) en roda de premsa al Parlament
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 30 juny (EUROPA PRESS) -

El diputat de la CUP al Parlament Vidal Aragonés ha assegurat aquest dimarts que no existeix un diàleg real entre la Generalitat i el Govern central per exercir el dret a l'autodeterminació, en espera que es fixi una data per celebrar una segona trobada de la taula de diàleg entre governs.

"Ens ratifiquem que ni hi ha taula, ni diàleg ni servirà de res. Tant de bo, en un futur, puguem tenir una taula de diàleg que parli de cessar la repressió, el retorn dels exiliats i de com exercir el dret a l'autodeterminació", ha manifestat en roda de premsa a la cambra catalana.

Per Aragonés, el PSOE i ERC "s'autoenganyen i enganyen la resta" perquè, en la seva opinió, saben que no hi ha un objectiu concret en aquesta taula de diàleg.

"Hi ha qui, per qüestions electorals no volen aquesta foto amb ERC i la Generalitat, i d'altres necessiten el contrari: la foto per evidenciar que la seva estratègia és la correcta", ha lamentat.

També ha reclamat a Unides Podem que, si el 2017 defensaven un referèndum amb garanties, ara les concretin tenint en compte que formen part del Govern central.

Contador