Publicat 1/12/2019 14:41:21 +01:00CET

La CUP renova el seu Secretariat Nacional, que ha estat escollit per un 69% de la militància

BARCELONA, 1 des. (EUROPA PRESS) -

La CUP ha renovat aquest dissabte el seu Secretariat Nacional, que ha estat escollit per un 69% de la militància, mentre que el procés ha comptat amb una participació del 38,38% del cens, ha informat la formació en un comunicat aquest diumenge.

La votació telemàtica es va dur a terme des d'aquest dimecres fins al dissabte i s'han elegit les 15 persones --onze a través de candidatures col·lectives i quatre d'individuals-- que formaran part de l'equip executiu de l'organització.

L'elecció ha situat Hugo Alvira, Sylvia Barragán, Aitor Blanc i Fabià Díaz en les quatre candidatures individuals, i Dayana Santiago i Anna Saliente al capdavant de la llista conjunta.

Completen la llista conjunta Maria Rovira, Laia Santís, Sílvia Pagès, Jose Juan Almansa, Edgar Fernández, Joan López, Pau Juvilà, Ivà Gallego i Francesc Gabarrell.

La renovació del Secretariat Nacional --en què ha pogut votar la militància amb més de sis mesos d'antiguitat-- va començar en una Assemblea Nacional al juliol, que va crear un equip per elaborar una candidatura col·lectiva per presentar en les eleccions internes d'aquest òrgan executiu.

Aquest òrgan del partit és el que coordina la gestió política de l'organització, i desenvolupa i executa la seva línia política i els acords que es prenen en les assemblees nacionals i els seus consells polítics.