Publicat 30/9/2019 14:04:19 +02:00CET

La CUP no donarà suport a la moció de censura de Cs contra Torra i la qualifica d'"electoralista"

El diputat de la CUP Carles Riera
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

BARCELONA, 30 set. (EUROPA PRESS) -

La CUP ha anunciat aquest dilluns que no donarà suport a la moció de censura de Cs contra el president de la Generalitat, Quim Torra, i l'ha qualificat de ser "una maniobra electoralista" del partit taronja.

El partit ho ha explicat en un comunicat, i amb aquesta decisió fa difícil que la moció de censura prosperi, perquè JxCat i ERC són els partits que donen suport al Govern de Torra i amb la CUP sumen majoria absoluta.

Els cupaires no comparteixen la gestió ni les polítiques del Govern, però no participaran en la moció de censura perquè "no és res més que una maniobra electoralista que no té cap recorregut real".

"Hi ha prou motius per plantejar un canvi radical en les polítiques públiques del Govern de Torra però és evident que aquest canvi per avançar nacionalment i socialment no vindrà del bracet de Cs", ha sostingut.

Els cupaires han raonat que la moció de censura "no pot tirar endavant sense el suport de la CUP i, per tant, es tracta d'una estratègia de màrqueting sense capacitat de materialitzar-se de manera real".