Publicat 2/11/2019 14:15:24 +01:00CET

La CUP diu que "no hi ha pacte possible amb un Estat que nega" el dret a decidir

La candidata de la CUP al Congrés per Girona Maria Besora
@CUPNACIONAL

GIRONA, 2 nov. (EUROPA PRESS) -

El candidat de la CUP al Congrés per Girona Non Casadevall ha assegurat aquest dissabte que "no hi ha pacte possible amb un Estat que nega la capacitat d'un poble a decidir el seu present i el seu futur".

Ho ha dit en un acte a Girona juntament amb la candidata de la CUP al Congrés per Girona Maria Besora i el líder de la CUP a l'Ajuntament de Girona, Lluc Salellas.

"Que no us enganyin els qui ens diuen que no, que no ens reprimiran, però controlen la Generalitat i no volen destituir Miquel Buch. Que no us enganyin els qui diuen que la Brimo no es pot desmantellar", ha defensat Casadevall.

Ha demanat posar la vida al focus i ha defensat la gestió pública, mentre ha criticat "els qui diuen que defensen els drets socials i fan la Llei Aragonès, els qui diuen que no volen reprimir i envien la Brimo".

ES DESMARQUEN D'ERC I JXCAT

Besora també ha afirmat que el seu paper al Congrés serà molt diferent que el d'ERC i JxCat: "Nosaltres no hem vingut a dir que un xec en blanc al PSOE és un mal menor".

A més, Salellas ha recordat les protestes després de la sentència pel procés independentista, ha afegit que el poble ha demostrat que sense drets seran "ingovernables".