Publicat 15/7/2019 18:28:48 +02:00CET

Cunillera erigeix la Delegació del Govern central com una "aliada" dels ajuntaments

Delegada del Govern, Teresa Cunillera (arxiu)
David Zorrakino/Europa Press - Archivo

BARCELONA, 15 jul. (EUROPA PRESS) -

La delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha erigit aquest dilluns la institució que encapçala com una "aliada" dels ajuntaments que està disposada a col·laborar en tots els àmbits que no són de la seva competència.

Segons un comunicat, així s'ha manifestat després de visitar l'Ajuntament de Montmeló (Barcelona), on ha reafirmat el seu compromís amb el món municipal, la qual cosa l'ha portat a visitar més d'un centenar de poblacions durant el mandat.

"Els ajuntaments catalans i els veïns als quals representen tenen en aquesta Delegació un aliat, disposat a col·laborar amb la resta d'institucions en tots aquells àmbits que no són de la seva competència", ha sostingut Cunillera, després d'afegir que els consistoris són essencials a l'hora de garantir la convivència i els espais comuns a favor dels ciutadans.

Segons Cunillera, les portes de la Delegació del Govern central a Catalunya sempre estan obertes: "Si col·laborem totes les administracions amb lleialtat, cadascuna des de les seves competències però posant tota la nostra disposició, els projectes es fan realitat i els nostres conciutadans se'n beneficien".

Un d'aquests projectes, ha precisat, és el soterrament de les vies del tren al seu pas per Montmeló, on l'última de les actuacions d'Adif a la zona s'ha centrat en la primera fase per urbanitzar la llosa de cobertura de la infraestructura ferroviària, en un espai de prop de 13.000 metres quadrats entre els carrers Lluís Companys i Pompeu Fabra.